Internetová súťaž iBobor

 

Internetová súťaž iBobor sa v tomto školskom roku niesla v znamení problémov so serverom. Na začiatku bojovali organizátori súťaže s útočníkom, ktorý im prenikol do hlavného servera tesne pred súťažou Seniorov. Server síce nanovo nainštalovali, mal však slabý výkon a súťaž bola odložená.

Ďalší problém so serverom sa vyskytol vo štvrtok pri súťaži Benjamínov. Tentokrát to však nebolo vinou neznámeho útočníka, ale veľkého záujmu o súťaž. Server neuniesol rekordný počet súťažiacich v kategórii Benjamín a pre extrémne spomalenie prístupu na server sa musela súťaž opäť uskutočniť v náhradnom termíne. Kadeti a Bobríci súťažili v pôvodných termínoch:

  • streda 13. novembra od 9:30 do 13:30 súťažná kategória Kadeti (žiaci 8. a 9. ročníka),
  • piatok 15. novembra od 9:30 do 13:30 súťažná kategória Bobríci (žiaci 3. a 4. ročníka).  

Pre Benjamínov bol stanovený náhradný termín: 

  • utorok 26. novembra od 9:30 do 13:30 súťažná kategória Benjamíni (žiaci 5., 6. a 7. ročníka)

Viac informácií o súťaži na stránke www.ibobor.sk

Súťaž na škole tradične organizovala p. uč. Neuová a úspešnými riešiteľmi sa v tomto školskom roku stali:

  Alexander Mirga   (Bobrík, 3. trieda), Timea Ondrejičková (Bobrík, 4. trieda),  Nina Gajdošíková  (Bobrík, 4. trieda), Nina Skalková (Bobrík, 4. trieda), Matúš Ďurana (Benjamín, 5. trieda), Daniela Dvoráková (Benjamín, 6. trieda), Ivo Lukačovič (Benjamín, 6. trieda), Laura Uhlíková (Benjamín, 6. trieda), Barbora Záhončíková (Benjamín, 6. trieda), Emma Jurinová (Benjamín, 6. trieda), Sebastián Rusnák (Benjamín, 6. trieda),  Barbora Tomlyová (Benjamín, 7. trieda), Kristián Masaryk (Benjamín, 7. trieda), Samuel Kováč (Benjamín, 7. trieda),  Stanislav Sládkovič  (Kadet, 8. trieda), Adam Masár (Kadet, 9. trieda).

Žiakov na súťaž pripravovali vyučujúce informatickej výchovy a informatiky Mgr. Ľ. Brunovská a Mgr. M. Neuová.