Výtvarná súťaž "Nakresli svojho integráčika"

V súvislosti s propagáciou čísla tiesňového volania  a integrovaného záchranného systému usporiadala Sekcia krízového riadenia Ministerstva vnútra SR 1. decembra Národný deň tiesňového volania 112. V rámci neho bola vyhlásená výtvarná súťaž s názvom "Nakresli svojho integráčika", ktorej sa zúčastnila aj naša škola. Jej konkrétnym cieľom bolo zistiť, ako si deti predstavujú svojho "Integráčika". Súťaž prebiehala v dvoch kategóriach (deti materských a základných škôl) a troch kolách. V prvom - školskom kole - pani učiteľky vyhodnotili najkrajšie práce a poslali ich na okresné úrady. Tu komisie zložené zo zástupcov odboru krízového riadenia a školstva vybrali tri najkrajšie práce v každej kategórii, ktoré ďalej postúpili do celoslovenského kola. 
Našu školu reprezentovali žiaci VI. ročníka pod vedením triednej vyučujúcej Mgr. P. Kabátovej a jednou z ocenených prác bola aj práca žiačky VI. ročníka našej školy Laury Uhlíkovej, ktorá získala v okresnom kole 2. miesto.
Celoslovenské kolo sa uskutočnilo počas Národného dňa čísla tiesňového volania 112 a najlepšie kresby vybrala Sekcia krízového riadenia Ministerstva vnútra SR. Z výtvarných prác bude na 6. poschodí budovy Okresného úradu v Trnave do 31.decembra 2013 usporiadaná malá výstava.