Vianočný večierok

December. Kamkoľvek sa v týchto dňoch pozrieme, všade vidíme, že sa niečo chystá. Ľuďom sa na perách pohrávajú tajomné úsmevy, domov prichádzajú ovešaní taškami s kopou darčekov. Vypekajú voňavé medovníčky a svoje príbytky pripravujú na príchod Vianoc. Ale nielen v meste a v našich domovoch vládne taká atmosféra.

Ani v našej škole sme nelenili a spoločne so žiakmi pripravili naozaj krásnu vianočnú atmosféru. Už pri vstupe do školy Vás upúta vianočný stromček a úžasný snehuliak vyrobený z plastových pohárov. Na oknách sú vylepené rôzne ozdoby z výkresov. Ale nie sú vyzdobené len okná. Naša fantázia nemá hraníc. Nezabúda sa ani na tabuľu a nástenky. Dvere ŠKD sme premenili na Santa Clausa. Žiaci vyrobili krásne hviezdičkové svietniky a vločky, ktoré si doma povešali na vianočné stromčeky.

Čas adventu sme zavŕšili vianočným večierkom. Pripravili sme si punč, medovníčky, vianočné pečivo. Púšťali sme si koledy a pesničky. Do neba sme vypustili lampióny šťastia, na ktoré žiaci napísali svoje najväčšie priania. Keďže sme všetci veľmi poslúchali, našli sme si v triede aj darčeky. 

Už chýba len prvý sniežik a Vianoce sa môžu začať.

Viac foto